Sezóna začíná: Závodní plán na rok 2023

 

Loňský rok byl ve znamení různých zdravotních neduhů, ať už to byl více než měsíční výpadek kvůli problémům se zády, který zhatil celou přípravu na Hochkonigmana, či skoro týden trvající horečky před Ultra Tour Monte Rosa, kdy jsem ještě den před závodem nebyl rozhodnut, že poběžím. No a na závěr roku Covid a chřipka v jednom měsíci (listopad a kus prosince) což zhatilo i pražskou stovku.

Na druhou stranu se celkem povedly dvě předem neplánované akce - Týnišťské šlápoty 75k a Lužické sedmistovky 43k, ze kterých mám velkou radost a výsledky z nich jsou pro mě velkým motorem.

No výmluv i vychloubání už bylo dost, za rohem byl rok 2023 a bylo třeba si jej rozplánovat. Zde píšu hlavní akce, které plánuju. Určitě ještě snad vměstnám několik akcí ČSUT, na které se těším (Jarní běh Šluknovskem, Týnišťské Šlápoty, Pražská Stovka).

 

Mým největším sportovním přáním pro 2023 je udržet si zdraví a motivaci, což přeju i všem ostatním sportovcům. Tak ať ta letošní sezóna stojí za to.

Sezóna začíná: Závodní plán na rok 2023

Martin Blokša

Ultramenu.cz
Aktivnímu sportu se věnuji celý život. Po 9 letech házené v mládí jsem zůstal nejdéle u běhání, kterým se bavím už 15 let. Preferuji běh v přírodě a na ultra distancích. Sportovní výživa je můj koníček, který mě nepřestává udivovat a mám k němu profesně velmi blízko. Jakožto milovník vytrvaleckých sportů vím, jak je nezbytné dokázat tělo kvalitně vyživovat i několik desítek hodin.